Citrusvruchten

Sinaasappelen

Verkoop van de beste merken en rassen, de Spaanse zijn de lekkerste. Wist je dat? Sinaasappelen uitstekend zijn voor de spijsvertering, ook zijn ze uitstekend voor de darmtransit.

Wijnappelsienen

We verkopen de beste Siciliaanse wijnappelsienen van de rassen Moro en Tarocco. Wijnappelsienen, het blijft vreemde naam, want deze heerlijke appelsien heeft behalve zijn mooie rode kleur, weinig met wijn te maken, het is wel een betere naam dan bloedappelsienen, de naam die onze noorderburen er steevast aan geven! Wist je dat? Wijnappelsienen hoge hoeveelheden anti-oxidanten bevatten, ze bevatten ook goede hoeveelheden vitamine C, kalium, vezels… Wij verkopen ze van eind november tot maart.

Clémentines

We verkopen de beste merken van clémentines. Dé topclementines komen uit Spanje. De beste maanden zijn van november t/m april. Bijna jaarrond te verkrijgen met aanvoer van buiten Europa.

Mandarijnen

Spaanse mandarijnen beginnen in oktober en voeren we tot januari/februari. Daarna gaat de kwaliteit snel bergaf en doen wij niet meer mee.

Pompelmoezen

We verkopen jaarrond. De beste zijn de Spaanse te krijgen van eind november tot half maart. Ook verkopen we pompelmoezen van Florida en Israël.

Citroenen

We verkopen ook onbehandelde en/of biologische citroenen vanuit Italië. Jaarrond beschikbaar. Origine: Spanje, Argentinië, Zuid-Afrika.

Limoenen

Limoenen hebben we het ganse jaar door. Vooral uit Mexico.

Pomelo’s

De meest exotische citrusvrucht. Een beetje zoeter dan de witte pompelmoes, deze vrucht gaat  goed bij allerlei gerechten en recepten. Kan ook zo worden gegeten en geperst. Wist je dat?  Pomelo’s zouden bloeddruk verlagend werken. Aanvoer van oktober tot februari vanuit China.